Skip to content
Politică

UPDATE Starea de sănătate a edilului, instabilă/ Avocații lui Sorin Oprescu sesizează Ministerul Sănătății pentru condițiile din arest

UPDATE 13:17

Starea de sănătate a lui Sorin Oprescu este instabilă, informează avocații primaraului suspendat.

Investigația medicală a edilului a fost amânată. Acesta este suspect de cancer la plamâni.

—–

 

Avocații lui Sorin Oprescu sesizează Ministerul Sănătății pentru condițiile din arest

Avocatii sesizeaza Ministerul Sanatatii privind tratamentul adminsitrat lui Sorin Oprescu pe perioada arestului. Ministrul Sănătății Nicolae Banicioiu ar fi primit o plangere in care se acuza lipsa personalului medical de specialitate. Sorin Oprescu cere lui Bănicioiu sa verifice daca ii sunt respectate dreptul la sanatate pentru ca nu ar avea parte de un tratament corespunzator conditiei sale medicale in spatele gratiilor.

Plangerea lui Sorin Oprescu trimisa la Ministerul Sanatatii se indreapta catre seful centrului de arest unde este incarcerat Sorin Oprescu si importiva asistentei care conduce cabinetul medical din interiorul Arestului Politiei. Sorin Oprescu ii cere lui Nicolae Banicioiu sa verifice daca ii sunt respectate drepturile la sanatate asa cum prevede legea pentru ca, potrivit edilului, nu ar avea parte de un tratament corespunzator in spatele gratiilor. Plangerea catre Ministerul Sanatatii ar acuza ca nu are medici de specialitate si nu primeste o dieta specializata diabetului. Sorin Oprescu va sesiza Ministerul Sanatatii in cazul sau.

In prezent, edilul suspendat Sorin oprescu se afla la Institutul OncologicFundeni pentru noi investigaţii medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *