Skip to content
Societate

Avocatul Adrian Cuculis, despre Traian Băsescu: „Anumite secrete sunt protejate şi 100 de ani, iar el a avut acces”

infoong.ro

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce se poate întâmpla dacă Traian Băsescu nu părăsește vila RAPPS în 60 de zile, după ce a fost declarat oficial colaborator al Securității.

Traian Băsescu și membrii familiei sale trebuie să părăsească locuința primită de la stat în termen de 60 de zile.Întrebat ce se poate întâmpla dacă nu se respectă acest termen, avocatul Adrian Cuculis a precizat: „Este o procedură legală. Sunt absolut convins că acolo îi plăcea lui pe malul lacului. Dacă în 60 de zile nu eliberezi casa atunci se merge pe procedura de evacuare clasică.

Nu mai deții un titlu şi ești chemat în judecată. Ulterior, instanta de judecată îţi ordonă evacuarea imobilului şi un executor judecătoresc vine acolo şi face o inventariere a lucrurilor.

Procedura este una foarte simplă nu e vorba de imunitate.

Altele sunt lucrurile la care să ne gândim. Ce facem cu secretele pe care le mai are?„Anumite secrete sunt protejate şi 100 de ani, iar el a avut acces”

Mă uitasem acum vreo 2 zile că 100 de ani sunt protejate anumite secrete la care Băsescu a avut acces.Absolut tot SPP, indemnizație, tot trebuie să îi fie luat. Procedural, dacă trec aceste 60 de zile umilința pentru el este mult prea mare.Cred ar fi în stare să vină şi din spital să evacueze locuinţa respectivă numai să nu se trezească cu o somație sau un executor pe la uşă. Cred că în maxim 30 de zile s-ar obține şi hotărâre”, a spus avocatul Adrian Cuculis la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *