Skip to content
Juridic

Avocatul Adrian Toni Neacşu, despre procesul lui Liviu Dragnea: Este foarte puţin probabil o sentinţă finală înainte de decizia CCR

Cotidianul

Adrian Toni Neacşu, avocatul Bombonicăi Prodan şi Olguţei Şefu în dosarul în care este inculpat şi Liviu Dragnea, a susţinut că termenul de luni ar putea să fie şi ultimul, scrie B1.

Acesta a arătat că a făcut la rândul său în faţa instanţei o sesizare privind completurile de trei judecători care au dat decizia în prima instanţă, pe modelul celei făcute de Florin Iordache la Curtea Constituţională.

Conflictul pe care l-am invocat este în strânsă legătură cu ceea ce se va întâmpla la Curtea Constituţională privind conflictul juridic de natură constituţională. Este foarte puţin probabil, din punct de vedere tehnic, o soluţie definitivă înainte de soluţionare„, a afirmat Adrian Toni Neacşu.

Liviu Dragnea este tot mai aproape de o sentinţă finală în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, unde, în primă instanţă a primit 3 ani şi 6 luni de închisoare. Termenul de luni ar putea fi şi ultimul al apelului, completul 5 judecători putând apoi să anunţe o dată în care va pronunţa sentinţa. Dosarul trebuie să se termine curând, mai ales că una din judecătoare urmează să iasă la pensie de pe 1 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *