Avocatul Cuculis: cum minte criminalul fetiței de 12 ani, Șerbuc

Ilie Marcel Şerbuc / Facebook
Sursa foto: Facebook

Marcel Şebuc, acuzat de uciderea unei fetiţe de 12 ani, pe care a ascuns-o în canapea, şi-a recunoscut crima, declară, joi, avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit avocatului, Șerbuc a declarat că fata l-ar fi lovit, iar el a ripostat și a lovit-o peste faţă. Fata s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă, iar pentru că a început să sângereze pe gură, iar el s-a „speriat” a luat un şiret şi a stragulat-o, apoi a curăţat casa şi a pus cadavrul fetei sub pat.

„A detaliat că fata, Ana Maria, l-a lovit iar acesta a ripostat, a lovit-o peste faţă, apoi s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un şiret şi a stragulat-o. A curăţat casa, apoi a pus cadavrul în saci şi l-a pus sub pat. A luat apoi bijuteriile fetei şi le-a amanetat”, a transmis avocatul.

Adrian Cuculis, preluat de News.ro precizează că în opinia sa, Marcel Şerbuc minte şi încearcă să scape cu „lovituri cauzatoare de moarte” şi nu cu omor.

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, a fost prins în Regatul Ţărilor de Jos, după ce fusese dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul în vârstă de 38 de ani figura pe lista celor mai căutaţi fugari periculoși din Europa.

Un tribunal din Amsterdam, în baza unui mandat european de arestare, a dispus săptămâna trecută predarea inculpatului Şerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei minore de 12 ani, autorităţilor competente din România, decizia fiind definitivă.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL