Skip to content
Politică

Avocatul Elenei Udrea, apel către Tudorel Toader pentru a urgenta eliberarea fostului ministru

paginadelifestyle.ro

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a făcut un apel la ministrul Justiției, Tudorel Toader să trimită în regim de urgență autorităților din Costa documentele în cazul Elenei Udrea.

Din punctul nostru de vedere, având în vedere faptul că Înalta Curte de Casație și Justiție a depus suspendarea hotărârii de condamnare a doamnei Elena Udrea, practic nu avem o hotărâre de condamnare și orice fel de contestație nu și-ar avea nici un suport. N-ar avea rolul de a tergiversa, a șicana eventual, procedura prin care Elena Udrea să fie pusă în libertate..

Fac apel la domnul ministru al Justitiei de a comunica în regim de urgență actele pe care le primește autorităților din Costa Rica. Suntem în era comunicării, docmentele pot fi trimise prin fax, e-mail, nu doar prin curier diplomatic, că aceasta ar însemna întârzieri destul de mari. Dacă domnul ministru va dispune posibilitatea de a comunica această cerere de renunțare la extrădare prin mijloace electronice, punerea lor în libertate (nr. a Elenei Udrea și Alina Bica) s-ar putea face chiar și mâine. Ați văzut, cei care erau aici au fost eliberați după câteva ore. În situatia noastră, ar putea ca cererea de punere în libertate să fie luată în discuție abia după sărbători„, a declarat Veronel Radulescu, potrivit antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *