Skip to content
Politică

Avocatul Elenei Udrea deslușește misterul: au întrebat-o procurorii pe Udrea de Băsescu? Cine-i postează mesajele pe Facebook fostei șefe a PMP

Avocatul fostului ministru Elena Udrea, Marius Striblea, a declarat joi după amiază că Elena Udrea e constant optimistă și că se pare că, în esență, singura ei vină e că a fost soția lui Dorin Cocoș.

„Se pare ca, in esenta, singura sa vina este ca a fost sotia dlui Cocos.  Persoane din echipa dumneai postează pe Facebook. Din cate stiu da, au mai fost vizite si are dreptul la o vizita pe saptamana. Nu cunosc acestea. (n.r.:cine se ocupa de afaceri). E constant optimista.”, a precizat avocatul Elenei Udrea.

Întrebat de jurnaliști dacă procurorii sau judecătorii au întrebat-o pe Elena Udrea de fostul președinte Traian Băsescu, avocatul Marius Striblea a răspuns că „Nu”.

Marius Striblea a precizat că sunt zeci de nume e politicieni de top cu nume si prenume, dar care nu au fost chemati nici macar sa dea cu subsemnatul.

„N-am discutat de conditiile din arest dar nu cred ca e ca acasa.  E important faptul ca sunt mentionate zeci de nume de politicieni de top cu nume si prenume, dar care nu au fost chemati nici macar sa dea cu subsemnatul. In contextul zilei de azi, puteti face comparatie intre diversele cereri care se adreseaza Parlamentului”, a afirmat Marius Striblea, avocatul fostului ministru Elena Udrea.

Totodată, avocatul Striblea a transmis că acest caz a fost construit „doar pe denunturi facute de cei care au vrut sa-si salveze carierele, familia”, precizând că nu a denunțat pe nimeni și că e pregătită să se apere față de toata „avalansa care s-a năpustit asupra ei”.

Nu cred ca se poate vedea cu Dorin Cocos. La fiecare contestatie pe care o promovam ne consideram optimisti, nu exista niciun fel de probe, doar suspiciuni. Acest caz a fost construit doar pe denunturi facute de cei care au vrut sa-si salveze carierele, familia. Nu pot sa spun ce o sa faca procurorii, vom vedea la momentul respectiv. E pregatita sa se apere fata de toata avalansa de nedreptati care s-a napustit asupra ei. N-am epuizat toate caile legale de atac. Se va putea transa doar atunci cand procurorii se vor pronunta in mod definitiv in cazul lui Gabriel Sandu. Nu a denuntat pe nimeni.”, a precizat avocatul Elenei Udrea.

 

1 comentariu la “Avocatul Elenei Udrea deslușește misterul: au întrebat-o procurorii pe Udrea de Băsescu? Cine-i postează mesajele pe Facebook fostei șefe a PMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *