Skip to content
Politică

Avocatul Elenei Udrea face noi dezvăluiri. Care sunt marile semne de întrebare?

Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a făcut noi dezvăluiri, luni seară, în cadrul unei intervenții telefonice la postul B1 TV.

Astfel, apărătorul fostei șefe a PMP a divulgat care sunt marile semne de întrebare din dosarul Elenei Udrea: „Puteti sa-mi explicati cum e posibil sa fie trimis in judecata cel ca ar fi luat mita iar cel care a dat mita sa nu fie trimis si sa se disjunga cercetarile ca fiind incomplete?”

Cu toate acestea, avocatul Chiciu a declarat că merge cu încredere, marți, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se va judeca contestația Elenei Udrea.

„Ne-am asteptat ca doamna Elena Udrea sa nu fie transferata. Va amintesc ca a existat o acuzare de spalare de bani, brusc s-au disjuns cercetarile si ne-am gandit ca ar fi fost util si elegant din partea procurorilor sa continue cercetarile. Dimpotriva, brusc acuzatiile acelea celebre cu postacii au disparut si toate fundamentele mentinerii in arest s-au epuizat.

Doi. Transferul trebuia sa fie realizat martea. Cum va explicati ca a fost realizat peste noapte, intr-o dimineata, fara ca avocatii sa stie, fara ca dansa sa se poate pregati?

Sunt elemente de coincidenta mult prea mari, si din acest punct de vedere e grav ca disjungerile ascund o inabilitate a procurorilor de a face o acuzare grava si demonteaza caracterul lor de a-i limita doamnei Elena Udrea pregatirea pentru termenul de maine.

Maine merg cu incredere la Inalta Curte la completul instantei de judecata care va judeca contestatia pentru ca cred ca argumentele scurte, retorice, pe care le-am prezentat azi pot fi demonstrate.

Puteti sa-mi explicati cum e posibil sa fie trimis in judecata cel ca ar fi luat mita iar cel care a dat mita sa nu fie trimis si sa se disjunga cercetarile ca fiind incomplete? Deci, procurorii spun nu s-au finalizat cercetarile ca s-ar fi dat banii dar s-au finalizat ca s-ar fi luat. Sunt foarte multe semne de intrebare si lipse de logica juridica in cazul Elenei Udrea”, a declarat avocatul Elenei Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *