Skip to content
Politică

Avocatul Elenei Udrea o apără până în pânzele albe: Nu aveau probe!

paginadelifestyle.ro

Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a clarificat situația acesteia în privința dosarului Gala Bute în cadrul emisiunii, “Dosar de politician”.

Legat de pedeapsa care s-a vehiculat în presă, avocatul a precizat că: ”Procurorii nu au cerut 21 de ani explicit, au cerut pedepse orientate spre maximum prevăzut de lege”.

Un alt punct pe care l-a lămurit, a fost faptul că doar mesajul procurorului de ședință a fost transmis mai departe, nu și punctul de vedere al apărării, ce este diferit.

Avocatul consideră că Udrea este acuzată pe nedrept, deoarece nu s-au găsit probe viabile care să o incrimineze direct.

”Procurorii anticorupție au ajuns întâi la acești oameni (Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu și Ștefan Lungu – n.r.). Ei nu s-au dus direct la Elena Udrea pentru că nu existau niciun fel de probe. În momentul în care acești oameni au fost chemați la DNA și li s-au arătat probele împotriva lor, au spus că dau mai departe vina pe Elena Udrea fără să existe niciun fel de probă. Nastasia recunoaște că a luat banii, Lungu recunoaște că a luat bani. De altfel, toate aceste trei persoane recunosc acuzațiile procurorilor și au și solicitat procedura simplificată. Adică acești oameni nu s-au apărat, au spus «da, ne-ați prins, dar, știți, nu suntem noi implicați, Elena Udrea este”, a mai spus Chiciu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *