Skip to content
Societate

Avocatul familiei Luizei Melencu, acuzații la adresa INML: Totul este ambiguu

G4media

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a lansat marți acuzații la adresa INML după ce șeful instituției a anunțat că se reiau analizele pe oasele găsite în pădure.

Nu se intelege din comunicat ce inseamna reluare. Se iau aceleasi oase si se extrage ADN-ul sau se iau alte oase? Totul este ambiguu. Au stopat si se apuca din nou? Din acest moment aproape sigur nu vor mai spune nimic, vor spune poate cine stie peste cateva saptamani, luni, vor face un raport complet si vor spune atunci. Vom astepta pana ne vom urca pe pereti. Acum se ermetizeaza si mai tare. Au vazut ca spun lucruri contra dansilor. De ce sa reia? Parerea mea e ca nu vor mai da nicio analiza preliminara. Cert e ca nu o sa mai aflam nimic acum, daca spun isi dau seama ca gresesc”, a zis Tonel Pop la Antena 3.

Directorul INML, George Curcă, a anunțat marți că „se continua efectuarea testelor si procedurilor fizico-chimice antropologice asupra fragmentelor osoase” și că „pentru a completa datele medico-legale în interesul justiţiei, se desfăşoară un proces de reeşantionare şi de reluare a analizelor ADN, proces care va continua, chiar dacă materialul osos avut la dispoziţie este în stare avansată de degradare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *