Skip to content
" "
Politică

Avocatul Florin Iordache ripostează. Și-a luat avocat

ro.wikipedia.org

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache a declarat că săptămâna viitoare va depune o plângere împotriva protestatarilor care i-au vandalizat casa.

”Am consultat un avocat şi zilele acestea voi depune, fără problemă. Avocatul lucrează şi nu ştiu dacă azi sau la începutul săptămânii viitoare se depune”, a declarat el vineri, citat de Antena3.

Un grup de protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu au mers, sâmbătă la locuinţa deputatului Florin Iordache şi au vandalizat poarta garajului său şi pe cea de la intrarea în curtea casei. Protestatarii au lipit mai multe afişe cu mesaje obscene acestea fiind, spun ei într-un video realizat la faţa locului, reacţie la semnele obscene pe care Florin Iordache le-a arătat Opoziţiei în plenul Parlamentului.

El ne-a arătat, noi vrem să îi arătăm mai multe”, au spus aceştia.

Protestul a avut loc după ce, în şedinţa de plen din 14 noiembrie a Camerei Deputaţilor, Iordache le-a arătat unor parlamentari degetele mijlocii în timp ce cobora de la pupitru.

" "

1 comentariu la “Avocatul Florin Iordache ripostează. Și-a luat avocat

  1. Astuia ii lipsesc cei 7 ani de acasa pe care nu i le-au predat ma-sa si tat’su!!! Despre cum se comporta ei in parlementul rusinii nimicut, mai ciordache, sa va dam si noi in judecata pt gesturi obscene? Pai va luam la binecuvantari pe strada ca sa va aratam ce mult va pretuim si o sa iesiti voi doar cu garzile pe strada de iubiti ce sunteti!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *