Skip to content
Politică

Avocatul fostei șefe antimafie, noi mărturisiri incredibile despre situația Alinei Bica

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a făcut noi precizări, luni, în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, privind situația „groaznică” în care se află fosta șefă antimafie.

Astfel, avocata Laura Voicu a declarat că Alina Bica trăiește în teroare, după ce a fost mutată din arestul Poliției Capitalei în penitenciar.

„Groaznic. Am vazut ca presa a retinut ca eu as fi spus ca e o masura normala, in niciun caz. Este o masura legala, nu normala. Probabil este o conincidenta ca in ziua in care am ridicat exceptiile in dosarul Bica 2, doamna Bica a fost mutata (n.r. – din arestul Poliției în penitenciar). E singura in camera. Este intr-un penitenciar in care cand traverseaza curtea, majoritatea detinutelor ii striga diferite lucruri pentru ca majoritatea dosarelor au fost instrumentate de doamna Bica la DIICT. Este egroaznic. Noi am solicitat ca doamna Bica sa fie incarcerata in arestul Politiei Capitalei macar in aceasta faza a cercetarii, insa ea a fost mutata.”, a declarat Laura Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *