Skip to content
Politică

Avocatul Gheorghe Piperea: „(…) Există in Europa, pe dreapta catre sud, o tara a lucrului bine facut, care se numește România”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, avocatul Gheorghe Piperea a transmis că a pierdut acțiunea contra unei bănci, precizând că „mulțumește” justiției române pentru acest act. Piperea punctează că „există in Europa, pe dreapta catre sud, o tara a lucrului bine facut, care se numește România”.

Gheorghe Piperea a declarat că el și a sa echipă și-au făcut datoria, că vor continua lupta, dar că nu vor mai fi ținta criticii bnr, și nici a „actiunilor de intimidare ale lobbistilor bancari”.

" "

„Am pierdut actiunea contra Credit Europe Bank.
Bravo baieti.
Meritati acest cadou.
Multumesc justitiei romane pentru acest act de justitie, dreptate, echitate.
De acum incolo judecatorii, procurorii, politistii, jandarmii, pompierii, jurnalistii si salariatii bancari care au credite in franci elvetieni pot dormi linistiti. Sistemul a reusit sa ii bage in faliment.
Si a reusit de minune sa convinga judecatorul acestei cauze sa ii lase nepedepsiti pe jnapanii care au facut profit din acest poker financiar.
Exista in Europa, pe dreapta catre sud, o tara a lucrului bine facut. Ea, aceasta tara, se numeste Romania.
PS Eu si echipa mea ne-am facut datoria. Vom continua lupta, dar nu vom mai fi tinta criticii bnr. Si nici a actiunilor de intimidare ale lobbistilor bacari. Incepind de luni voi lua o pauza de 3 luni de facebook. La revedere.”, a precizat Gheorghe Piperea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *