Skip to content
Puterea Știrilor Video

Avocatul Gheorghe Piperea nu crede în viitorul lui Cîțu la Palatul Victoria: Iohannis vrea un singur premier, generalul Ciucă

Inquam Photos / Octav Ganea

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat, într-un interviu pentru „Puterea Știrilor”, că nu „vom avea un Guvern legitim până de Crăciun”, fiind de părere că „singurul lucru care se întâmplă este încercarea disperată a domnului Orban de a rămâne în fruntea bucatelor din PNL”. Gheorghe Piperea consideră că ”Florin Cîțu va fi lăsat să-și rupă dinții și se va ajunge într-un moment de panică care să îi permită domnului președinte să spună: <<Votați-l pe Ciucă pentru că țara are nevoie de Guvern>>”.

Avocatul susține că, „în momentul de față, în PNL există trei grupuri care s-au creat: ”aripa talibanică pro Orban, aripa anti Orban de dinainte de a fi el premier și aripa iohannistă, cea din urmă fiind cea care va câștiga”.

Guvernul pe care îl negociază acești domni nu va trece de cenzura domnului președinte sau în orice caz nu va ajunge până la domnul președinte, pentru că domnul președinte, de fapt, vrea un singur premier, iar acela se numește Generalul Ciucă”, a conchis avocatul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *