Skip to content
Politică

Avocatul Gheorghe Piperea, revoltat după a doua candidatură a lui Piedone: „Sunt obligat să o contest!”

Avocatul Gheorghe Piperea, revoltat după a doua candidatură a lui Piedone: „Sunt obligat să o contest!”.

Astfel, Piperea susține că va face o noua contestație împotriva candidaturii fostului primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

”Sunt obligat să o contest, din câte ştiu mai sunt alte câteva sute de contestaţii care se pregătesc, în primul rând ale celor din Asociaţia Colectiv, dar şi alte contestaţii. Părerea mea este că avem de-a face cu o sfidare a acestor oameni, este şi o sfidare a justiţiei, pentru că justiţia a anulat acea candidatură, şi nu doar 2.500 de semnături”,a declarat Gheorghe Piperea, potrivit B1.ro

 
Mai mult, avocatul a adăugat că mai există un motiv pentru care va contesta candidatura lui Piedone, care îi priveşte pe toţi urmăriţii penal supuşi, într-un fel sau altul, unor măsuri preventive, cum este controlul judiciar pe cauţiune.

 
”De regulă, condiţiile sunt să nu te mişti oriunde vrei, ci într-un anumit perimetru. De exemplu, dacă s-ar pune problema să meargă în străinătate, pentru un primar ales, dar care este sub control judiciar, acest lucru nu e posibil, deoarece controlul judiciar nu îţi permite să ieşi din ţară”, a mai explicat Gheorghe Piperea.

 
Candidatura lui Piedone a atras şi antipatia rudelor victimelor din clubul Colectiv. De altfel, aceasta a fost respinsă iniţial, miercuri, după ce s-a dovedit că aproape jumătate din cele peste 5.000 de semnături strânse nu îndeplineau condiţiile legii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *