Skip to content
Politică

Avocatul Lucian Bolcaș sesizează diferența esențială dintre Udrea – Gorghiu

Avocatul Lucian Bolcaș a făcut, sâmbătă seară, în cadrul unei emisiunei televizate la postul B1 TV, o diferență între fosta șefă a PMP, Elena Udrea și co-președintele PNL, Alina Gorghiu.

Astfel, avocatul Bolcaș a declarat că Elena Udrea „a avut acea indarjire a parvenitului, rautatea de a parveni in continuare”, spre deosebire de Alina Gorghiu.

„Foarte putine femei se multumesc sa se mentina in umbra puterii. Cazul doamnei Elena Udrea e tipic. Urmaream diferenta intre Elena Ceausescu, care a ramas ca un stigmat, si doamna Elena Udrea, iar actualmente, Alina Gorghiu. Deosebirea e fundamentala. Elena Ceausescu era sotia lui Nicolae Ceausescu. Au fost tovarasi de lupta, apropiati in idei, nu o femeie care dorea sa parvina pe langa sotul ei, ci efectiv un cuplu.

La ora actuala cred ca nu suntem un neam de misogini. Exista in politica o serie intreaga de femei care se manifesta extraordinar.

Nu cred ca domnul Klaus Iohannis e in pericol de a repeta o istorie pe care nu o vrem repretabila. A fost un moment alegerea doamnei Alina Gorghiu co-presedinte al PNL. S-a exprimat bine domnul Atanasiu, era nevoie de ceva nou, era nevoie de ceva proaspat.

In raport cu doamna Elena Udrea exista o diferenta extraordinara. Doamna Elena Udrea a avut acea indarjire a parvenitului, rautatea de a parveni in continuare, de a se mentine, limitele sale erau evidente, imbecilitatea ca noi suntem urmasi ai lui Basescu demonstreaza actiunile sale politice. Apropierea dintre domnul Klaus Iohannis si doamna Alina Gorghiu, in afara de aceasta propunere, nu cred ca se poate face, mai ales in lumina ultimei declaratii de presa a domnului Iohannis, care a stabilit, in sfarsit, ce insemneaza un Guvern al sau, un presedinte si Opozitia. El nu e Opozitia. Eu pot sa spun un singur lucru romaneste: „Doamne, tine-l!””, a declarat avocatul Lucian Bolcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *