Skip to content
Politică

Avocatul lui Pinalti anunță un nou cutremur pe scena politică: Dosarul Microsoft e mic pe lângă ce urmează

Avocatul unui inculpat din Dosarul Microsoft anunță că în curând un nou dosar de proporții va apărea, care se va dovedi un adevărat cutremur pe scena politică.

De asemenea, avocata Felicia Adiaconiţei a declarat că Gheorghe Ştefan, clientul său, a dorit să depună un denunţ, însă nu a fost lăsat. Gheorghe Ştefan, zis „Pinalti”, este arestat preventiv în dosarul Microsoft, iar magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au rămas în pronunţare în ceea ce priveşte cererea de eliberare.

Întrebată de jurnalişti ce a vrut să spună la DNA şi nu a fost lăsat, avocata Felicia Adiaconiţei a declarat: „A vrut să depună un denunţ, dar nu a fost luat în considerare iniţial pe motiv că nu avea alături avocatul. Apoi a fost însoţit de un domn avocat Abraham, însă nu a fost lăsat să depună acel denunţ.”

Totodată, avocata a precizat că nu ştie ce se afla în denunţ, potrivit romaniatv.net.

Gheorghe Ştefan aşteaptă decizia instanţei supreme dacă va rămâne în continuare în arest preventiv sau dacă va fi lăsat în libertate.

„Am invocat respectarea principiului proporţionalităţii, a egalităţii de tratament faţă de ceilalţi inculpaţi din dosar, care sunt judecaţi fie în stare de libertate, fie în arest la domiciliu, cum este cazul domnului Cocoş”, a declarat avocata Felicia Adiaconiţei.

„E un dosar de o importanţă mai mică decât cele care vor urma, ce am observat din cercetările penale. Astfel principiul proporţionalităţii este real şi sincer, consider că instanţa va admite contestaţia”, a dăugat avocata.

Potrivit avocate lui Gheorghe Ştefan, dosarul Microsoft este unul mic, iar anchete care urmează sunt cu adevărat uluitoare.

1 comentariu la “Avocatul lui Pinalti anunță un nou cutremur pe scena politică: Dosarul Microsoft e mic pe lângă ce urmează

  1. Sa vina cutremurul , ca asa mai scapam de excroci !!!! Dar de cei din DNA , de la politie , de judecatori cind scapam caci fara unii dintre ei nimic nu se putea face ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *