Skip to content
Politică

Avocatul Striblea divulgă care este cea mai mare temere a Elenei Udrea

Elena Udrea află azi dacă rămâne în arest. Fostul ministru a contestat, marți, menținerea în arest preventiv în condiţiile în care a fost trimisă în judecată în dosarul Gala Bute.

Apărătorul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, marți, că a cerut schimbarea arestului preventiv cu o formă mai ușoară, control judiciar sau arest la domiciliu pentru Elena Udrea.

În același timp, Striblea a mai menționat faptul că Elena Udrea se teme după scrisoarea de amenințare pe care a primit-o și totodată îi este frică să nu rămână în spatele gratiilor la nesfârșit, pe motiv că ar reprezenta un pericol la ordinea publică.

„Sigur ca un om care se afla intr-un mediu pe care nu-l controlează are aceasta temere (n.r. – generată de scrisoarea de amenințare). Se refera la faptul ca se vorbeste despre un pericol la ordinea publica pe care ar genera-o punerea ei in libertate dar acest lucru nu e indicat prin probe. Asta inseamna ca nu mai iesi niciodata din arest.

Am auzit ca a fost chemata ca martor (n.r. – în dosarul ANRP), dar am si auzit ca s-a dispus respingerea acestei cereri. N-am legatura cu acel dosar si nu cunosc acel dosar.

Doamna Udrea nu a reclamat niciodata conditiile de detentie, nu a spus ca are conditii de arest mai grele ca ceilalti detinuti. La Targsor a fost reclamat imposibilitatea luarii de contact cu avocatul.

Noi dorim o masura cel putin mai buna. Am cerut inlocuirea masurii arestului preventic cu masura arestului la domiciliu sau masura controlului judiciar. In momentul de fata ne-am multumi si cu arestul la domiciliu”, a declarat avocatul Marius Striblea.

1 comentariu la “Avocatul Striblea divulgă care este cea mai mare temere a Elenei Udrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *