Skip to content
Sport

Bacalaureat 2016. Zi cu emoții pentru absolvenții clasei a XII a

Zi cu emoții pentru absolvenții clasei a XII a care astăzi urmează să susțină proba orală la limba și literatura română.

Mai exact, profesorii din comisia de specialitate au pregătit deja subiectele şi la examenul oral, şi la examenul scris, potrivit Romaniatv.net

Totodata, potrivit acelorași surse, la sesiunea de bacalaureat din această vară s-au înscris 137.444 de absolvenţi de liceu.

Prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2016 debutează luni, 13 iunie, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A). Testarea se va desfăşura pe durata a trei zile (13-15 iunie). În intervalul 15-17 iunie va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B). Săptămâna viitoare, între 21 şi 24 iunie, se va desfăşura evaluarea competenţelor digitale (proba D). Probele orale se încheie cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C), programată între 27 iunie şi 1 iulie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *