Skip to content
Politică

Bacalbașa, ACUZAȚII halucinante la adresa grupării Firea-Bădălău-Tudose: STATUL PARALEL vrea să-l debarce pe Dragnea! EXCLUSIV

Youtube
" "

Controversatul deputat PSD-ist Nicolae Dobrovici-Bacalbașa – cel care l-a înjurat pe un deputat USR de mamă și, totodată, i-a jignit incalificabil, în repetate rânduri, pe protestatarii # Rezist și pe românii care muncesc în străinătate –  susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că… așa-zisul stat paralel ar încerca debarcarea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, prin intermediul frondei interne.

Cu alte cuvinte, cei peste 30 de semnatari ai scrisorii anti-Dragnea – grei ai partidului, parlamentari și PSD-iști cu vechime – n-ar reprezenta altceva decât niște unelte ale… statului paralel. Vă amintim că, săptămâna trecută, Gabriela Firea a susținut că Dragnea și apropiații săi reprezintă adevăratul stat paralel, acuzând-o pe Carmen Dan că îi spionează pe liderii PSD care-l contestă pe Dragnea, prin intermediul urmașilor ”Doi și-un sfert”.

" "
" "

Statul paralel e de vină…

Întrebat cum comentează amplele nemulțumiri din PSD și, totodată, chestionat despre cauzele acestora, Bacalbașa a lansat o succintă apreciere care îi bagă în aceeași oală pe toți social-democrații sătui de Liviu Dragnea. ”Încercarea de a crește nivelul de trai a populației României întâmpină o rezistență acerbă din partea statului paralel! Asta se simte și se vede în partid. Așa se explică scrisorile, nemulțumirile!”, a apreciat Bacalbașa, care s-a grăbit să ne închidă telefonul în nas.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *