Skip to content
Bacău Știri locale

Bacău: Audi cu I.T.P. fals, depistat de poliţiştii de frontieră

agora.md
" "

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unei bărbat cu cetăţenie română şi R.Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 19 februarie a.c., în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, P.I., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în judeţul Bacău.

" "
" "

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice prezentată la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, P.I. a declarat că a achiziţionat autoturismul la începutul acestui an, în momentul cumpărării primind şi documentele aferente acestuia. Acesta a mai declarat că nu a adus nicio modificare documentului în cauză şi că nu are cunoştinţă că acesta este fals sau falsificat. Potrivit desteptarea.ro, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *