Skip to content
Bacău Știri locale

Bacău: Incendiu la Spitalul Județean de Urgență. De unde au pornit flăcările

Facebook/ISU București Ilfov Facebook
" "

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la Spitalul Județean de Urgență Bacău, în Secția de Ortopedie. Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, au ars izolația unor conducte și deșeuri.

Sursa fumului a fost reprezentată de deșeuri aprinse (probabil de la o țigară) într-un canal colector ce are legătură cu bucătăria spitalului. Nu s-a impus evacuarea persoanelor din clădire, deoarece nu sunt încăperi afectate de fum.

" "
" "

Pompierii militari băcăuani au fost anunțați că pe casa scării a Spitalului Județean de Urgență Bacău, la etajele superioare, este fum, transmite desteptarea.ro. „La sosirea forțelor de intervenție s-a constat că fumul provenea dintr-un canal tehnic, cu suprafața de aproximativ 120 centimetri pătrați, prin care trec conductele de termoficare”, transmit pompierii.

Incendiul a fost lichidat, iar în urma acestui au ars izolația conductelor și deșeuri. Nu s-au înregistrat victime și nu s-au evacuat persoane, conform ISU Bacău. Pompierii vor rămâne la fața locului pentru a se asigura că nu mai există niciun risc.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *