Skip to content
Bacău Știri locale

Bacău: Incendiu pe platforma fostului Combinat de Cauciuc Sintetic şi Produse Petrochimice Oneşti / Focul a fost stins după două ore

protv

Un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit, vineri, pe platforma fostului Combinat de Cauciuc Sintetic şi Produse Petrochimice din municipiul Oneşti. Focul, care a cuprins deşeuri din cauciuc, a fost lichidat de către pompieri în urma unei acţiuni care a durat două ore, potrivit news.ro.

Potrivit ISU Bacău, incendiul a fost anunţat, vineri, la ora 10:14, la fostul sediu SC Carom din municipiul Oneşti.

”Imediat, la faţa locului, s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SAJ şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, încadrate cu 17 pompieri militari. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 250 metri pătraţi. Acesta a fost lichidat după o intervenţie ce a durat aproximativ două ore, din momentul anunţării”; transmit pompierii băcăuani.

Specialiştii din cadrul ISU au stabilit drept cauză probabilă a incendiului folosirea unui aparat de sudură a fără respectarea normelor.

Nu există victime, iar focul a distrus deşeuri din cauciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *