Skip to content
Bacău Știri locale

Bacău: Luare de ostatici într-o locuinţă din Oneşti. Doi bărbați, ucişi cu sânge rece

Inquam Photos/George Calin

UPDATE 19.20: Cei doi muncitori luaţi ostatici într-un apartament din Oneşti au decedat, după ce au fost înjunghiaţi. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

____________________________________________________________________________

Un bărbat de 60 de ani din Onești a sechestrat, astăzi, într-o locuință din Onești, doi bărbați care efectuau lucrări la un imobil, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Cei doi bărbați au fost reținuți în locuință în această după-amiază, iar sesizarea poliției a fost făcută de bărbatul care i-a sechestrat, a explicat Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău. Potrivit Digi24, acesta ar fi sunat la poliție și a anunțat că i-a sechestrat pe cei doi muncitori, susținând că are niște nemulțumiri legate de imobilul în cauză, pe care l-a deținut în trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *