Skip to content
Bacău Știri locale

Bacău: Pilotul autoturismului căzut în râul Oituz la o cursă off-road a murit; copilotul este rănit

ISU Bacău

Pilotul unui autoturism care participa la o cursă de off-road a murit, sâmbătă, după ce maşina s-a răsturnat în râul Oituz, iar copilotul a fost rănit, potrivit prefectului judeţului Bacău, Ioan Leonard Bulai.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a precizat că rănitul, în vârstă de 35 ani, a fost preluată de un echipaj al SMURD.

Rănitul este echilibrat hemodinamic şi va fi transferat la Centrul de Primiri Urgenţe Oneşti„, a declarat maiorul Andrei Grecu.

Accidentul s-a produs între localităţile Sarata din judeţul Bacău şi Breţcu din judeţul Covasna, într-o zonă greu accesibilă şi fără semnal GSM.

Din cadrul ISU Bacău au participat la misiune pompierii Detaşamentului Oneşti şi paramedicii SMURD.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău. Totodată, forţe de intervenţie din cadrul ISU Covasna s-au deplasat în sprijin.

* ORA 19:19 Bacău: Pompierii caută un autoturism participant la o competiţie off-road care s-ar fi răsturnat în râul Oituz

Pompierii din Bacău şi Covasna caută un autoturism care s-ar fi răsturnat în râul Oituz, în timp ce participa la o competiţie de off-road desfăşurată în zonă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Intervenţia se desfăşoară între localităţile Sarata din judeţul Bacău şi Breţcu din judeţul Covasna, într-o zonă greu accesibilă şi fără semnal GSM.

Se pare că un autoturism participant la competiţia de off road s-a răsturnat în râul Oituz. În zona din care s-a făcut apelul pe 112 a ajuns echipajul SMURD Covasna, însă nu poate înainta din cauza drumului forestier greu accesibil„, a declarat maiorul Andrei Grecu.

Din cadrul ISU Bacău participă la misiune pompierii Detaşamentului Oneşti şi paramedicii SMURD.

La faţa locului a plecat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău. Totodată, forţe de intervenţie din cadrul ISU Covasna s-au deplasat în zona indicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *