Skip to content
Bacău Știri locale

Bacău: Poliţiştii au aplicat amenzi de 49.000 lei după ce mai multe persoane au fost găsite într-un bar deschis după ora 23.00

Poliţiştii şi jandarmii din Bacău au amendat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai multe persoane care se aflau într-un bar din municipiu al cărui administrator nu a respectat prevederile privind restricţionarea programului de funcţionare.

Persoanele găsite în bar au fost amendate, iar suma sancţiunilor s-a ridicat la 39.000 lei. De asemenea, societatea comercială a primit o amendă de 10.000 lei.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Bacău, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1, poliţiştii şi jandarmii au găsit clienţi în barul care funcţionează într-un spaţiu închis.

„În momentul intervenţiei poliţiştilor, în local se aflau 7 persoane, iar o parte din acestea fumau în incinta barului. Activitatea a fost întreruptă de poliţişti, iar persoanele prezente au fost legitimate şi sancţionate contravenţional. Forţele de ordine au aplicat 35 de amenzi, în valoare de 39.000 de lei.

Totodată, faţă de societatea comercială în cauză a  fost  luată  măsura  sancţionării  contravenţionale  cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din2020   privind   unele   măsuri   pentru   prevenirea   şi   combaterea   efectelor   pandemiei de COVID-19”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *