Bacău: Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a două persoane pentru trafic de droguri

diicot - mascati
Sursa foto: Inquam / Octav Ganea

Procurorii DIICOT de la Serviciul Teritorial Băcău au dispus, vineri, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi, unul pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, iar cel de al doilea pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cei doi au fost prinşi în flagrant, air la parcheziţia domiciliară au fost identificate şi ridicate cantităţile de 3,32 kilograme rezină de canabis formată din 35 de plăci cu masa de circa 100 grame fiecare, ambalate în folii din material plastic şi 0,850 kilograme canabis (inflorescenţe şi tulpini). Aceştia au fost arestaţi pentru 30 de zile.

„În sarcina primului inculpat s-a reţinut că în perioada 14.10.2023 – 20.10.2023 a deţinut pentru consum propriu şi în scop de comercializare cantitatea de 3,41 kilograme rezină de canabis, sub formă de fragmente de substanţă solidă (plăci) şi fragmente de plăci, precum şi 0,85 kilograme fragmente de plante de canabis (inflorescenţe şi tulpini).

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: