Skip to content
Bacău Știri locale

Bacău: Un agent de poliţie a intrat în sediul Poliţiei Judeţene şi a ameninţat cu arma din dotare, agitat şi vorbind incoerent/ În urma negocierilor cu colegii săi, a predat arma

shutterstock.com

Un poliţist din Bacău, care era de serviciu, a intrat, luni, dimineaţă, în sediul Poliţiei Judeţene şi a ameninţat cu arma din dotare, agitat şi vorbind incoerent. După negocieri cu colegii săi, bărbatul a predat arma. Ministrul Marcel Vela a anunţat că a stat de vorbă cu poliţistul, iar gestul său are motivaţii personale pe care nu le poate dezvălui.

”Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliţie, din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Bacău, aflat în serviciu şi având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitaţie şi vorbind incoerent. Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanşat procedurile specifice, iar în urma discuţiilor purtate, poliţistul a predat armamentul din dotare”, a transmis, uni, IPJ Bacău.

" "

Sursa citată a precizat că bărbatul este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă.

”Precizăm că agentul este absolvent al Şcolii de agenţi de poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2013, este căsătorit şi a fost testat psihologic în februarie 2016. De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziţie, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a mai transmis IPJ Bacău.

Ministrul Marcel Vela a anunţat că a stat de vorbă cu poliţistul, iar gestul său are motivaţii personale pe care nu le poate dezvălui.

Vela a preciat că va mai discuta cu agentul, scrie News.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *