Skip to content
Politică

Bădălău: Pregătim moţiunea din februarie/ Teodorovici: Nu putem să ne jucăm de-a moţiunile

agerpres.ro

Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a anunţat luni că pregăteşte alături de câţiva colegi o moţiune de cenzură, dar preşedintele executiv al social-democraţilor, Eugen Teodorovici, a afirmat, ulterior, că guvernul unei ţări „nu se schimbă de pe o zi pe alta”, potrivit Agerpres.

În momentul acesta, cu o echipă de colegi pregătim moţiunea din februarie. Şi din februarie, eu sunt convins că PSD va prelua guvernarea. Şi vom avea o guvernare, în continuare, pentru oameni„, a declarat Bădălău, la sediul PSD.

Pe de altă parte, preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a arătat că o astfel de măsură trebuie bine discutată.

Nu cred că trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente – clar democratice -, dar trebuie să fie foarte bine discutate. Pentru că, totuşi, guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe alta şi totuşi orice om politic, şi mai ales un partid ca PSD, trebuie să fie în primul rând cu gândul la economie, la ţară. Nu putem să ne jucăm de-a moţiunile şi astăzi e un guvern, mâine e alt guvern„, a afirmat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *