Skip to content
Sport

Badea, atac la adresa unei studente: ,,Clișee nesimțite și agresive!”

toptabu.ro

In emisiunea sa de joi, ,,In Gura Presei”, Mircea Badea a vorbit despre o ,,studenta aroganta” ce a lansat o petitie pentru studentii ce si-au dat licenta in vara,dar nu primesc burse pe timpul verii.

,,Studentii care isi vor sustine licenta in toamna (din varii motive) vor primi bursa pe perioada verii. Aceasta inseamna ca eu sunt vinovata de faptul ca am intrat prima la masteratul de Studii Literare din cadrul Universitatii din Bucuresti in data de 18 iulie, cu nota 9,80? Ar fi trebuit, asadar, sa-mi dau licenta in toamna, si sa nu mai prind loc la buget pentru programul de masterat, eventual, ca sa primesc acesti bani pe care ii merit, de fapt si de drept?” spune studenta.

Aceasta a continuat sa dea vina  pe politicienii care ,,amagesc chiar si studentii” si sa afirme ca munca intelectuala nu este deloc apreciata, conform  dcnews.ro.

,,Este doar un pretext pentru ca doamna studentă să slobozească suma de clișee nesimțite și agresive care bagă orice om de bun simț, cu un minimum de circumvoluțiuni, în roșu.” spune Badea.

Parerea realizatorului ”În gura presei” este ca studentilor nu li se cuvine nimic, comparand sistemul nostru de a proceda lucrurile in invatamant  cu modul americanilor: ,,În SUA, de exemplu, (…), studentul american, dacă nu-i are pe tati sau pe mami care să-l susțină, muncește de behăie, se duce și la școală, învață și pentru examene, muncește și la cafenea, la car wash, muncește de behăie și doarme patru ore pe noapteNumai în România, studentul e plin de drepturi, toată lumea trebuie să-i dea bani, să-l pupe-n cur pentru el învață.”

Acesta sustine ca, desi, studenta are dreptate cand vine vorba de o posibila discriminare, atitudinea ei agresiva este intolerabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *