Skip to content
Politică

Badea, revoltat de ”nedreptatea din această țară”: Este insuportabilă!

antenaplay.ro

Realizatorul TV, Mircea Badea, marți seara, la Antena 3, în emisiunea „În gura presei”, a comentat hotărârea luată de către Tribunalul București privind eliberarea condiționată a fostului senator, Dan Voiculescu.

„Eu, dacă aș fi Dan Voiculescu, aș pleca acum din țară. Nu aș mai irosi nicio clipă. Aș pleca. L-ați auzit spunând că vede la orizont o luptă pe viață și pe moarte cu abuzurile. Foarte bine. Am și spus că lucrurile nu se pot termina așa și nu se vor termina așa. Dar aș duce această luptă cu abuzurile de la distanță. Suntem noi aici.

Eu am fost, de multe ori, într-un dezacord cu Dan Voiculescu, într-un dezacord cordial, în sensul că am avut multe discuții în contradictoriu despre cum vedeam lumea, viața, sistemul și desfășurarea lucrurilor în viitor. Din păcate, eu am avut dreptate. Vreau să trag o linie. Dan Voiculescu a fost condamnat pe nedrept? Da, evident. A spus-o chiar și Traian Băsescu. Sunt în acest moment în pușcărie oameni nevinovați? Da. Este în regulă asta? Absolut nu. Această țară este insuportabilă. Nedreptatea din această țară este insuportabilă. Nedreptatea și abjecția unui sistem care bagă un controlor de tren la pârnaie pentru că spune că a luat șpagă 60 de lei, deși tăiase chitanță… asta așa, ca să vorbim de oamenii simpli”, a zis Mircea Badea.

Amintim că Dan Voiculescu a declarat marți, după ce a fost eliberat condiționat, că va continua să lupte împotriva abuzurilor „celor puternici” indiferent de riscuri, mai ales că „determinarea” sa este întărită de cei trei ani de pușcărie.

Citiți și UPDATE/ Primele declarații/ Dan Voiculescu va fi ELIBERAT condiționat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *