Skip to content
Politică

Bădulescu, după ce a recunoscut că a mințit: Parchetul va trebui să identifice dacă protestul din 10 august a fost creația lui Liviu Dragnea

http://inquamphotos.com/

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, vineri, în legătură cu afirmaţia potrivit căreia a minţit la Parchet când a fost audiat în legătură cu protestele din 10 august, că a fost un vector de a atrage atenţia asupra unei situaţii. ”Dacă aş fi spus să aduc lămuriri, nimeni nu ar fi reacţionat”, a spus Bădulescu.

Am preferat să spun acel termen, că am minţit. Trebuie să ştiţi că este un vector de a atrage atenţia asupra unei situaţii, pentru că dacă aş fi spus să aduc lămuriri, nimeni nu ar fi reacţionat. Situaţia de pe data de 10 aduce noi situaţii la cunoştinţa Parchetului, care va trebui, în urma acestor declaraţii pe care le voi da şi care nu au avut legătură cu ce m-au întrebat procurorii la acel moment, să pornească pe alte piste pentru a identifica, în opinia mea, dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”, a declarat, vineri, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, potrivit News.ro.

Întrebat dacă intervenţia jandarmilor a fost legală, Bădulescu a spus: ”În acea zi, Jandarmeia a fost folosită într-un joc în care oamenii au avut de pierdut – atât jandarmii, cât şi oamenii care au intrat în contact cu jandarmii”.

În plus, viceprimarul Bădulescu susţine că discursul public a avut doar rolul de a muta atenţia către Jandarmerie de la cel care a fost ”creierul acestei mişcări”.

”Niciodată să nu uitaţi: revoluţiile şi mişcările de stradă au un epicentru. Politicul”, a mai spus Bădulescu.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, că a minţit la Parchet atunci când a fost audiat în ancheta privind violenţele de la protestul diasporei din 10 august.

Comitetul Executiv al PSD Bucureşti s-a întrunit, miercuri, pentru a-i retrage sprijinul politic viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu.

Bădulescu a fost audiat n 24 august 2018, în dosarul deschis după violenţele de la protestul din 10 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *