Skip to content
Coronavirus

Bădulescu: ROMPREST refuză nejustificat să ridice gunoiul de la centrele de carantină. Depunem plângere penală

Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Primăria Capitalei a decis să depună o plângere penală împotriva societăţii de salubrizare ROMPREST, pentru „refuzul nejustificat” de a ridica gunoiul de la centrele de carantină, timp de o săptămână, a afirmat sâmbătă viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, potrivit Agerpres.

„Am luat decizia, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, să depunem o plângere penală pentru că aşa ceva nu este posibil. Să laşi o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat pentru că tu nu eşti în stare să-ţi faci datoria este inacceptabil, în condiţiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului Bucureşti. Vom merge până acolo încât vom cere anularea contractului pentru acest operator, pentru că este nejustificat”, a precizat Bădulescu, într-o declaraţie de presă prilejuită de anunţul privind închiderea parcurilor din Capitală.

El a adăugat că Primăria Sectorului 1 şi PMB încearcă de o săptămână să rezolve această problemă, însă grupurile de interese din ROMPREST invocă „tot felul de prostii”.

„Primăria Sectorului 1 alături de noi încearcă această problemă să o rezolve de aproape o săptămână, însă grupurile de interese din această companie vin şi invocă tot felul de prostii, faptul că nu li s-a plătit factura şi că ei nu sunt compatibili din punctul de vedere al culorii politice”, a susţinut viceprimarul Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *