Skip to content
Brașov

Băiat de 12 ani, la spital după ce a căzut de la înălţime, peste o balustradă, la Liceul de Arte din Braşov

Un băiat de 12 ani a căzut, vineri, peste o balustradă, în incinta Liceului de Arte din Braşov, de la o înălţime de aproximativ 1,5 metri. Copilul a fost dus la spital, cu suspiciune de fractură la un picior şi cu dureri de spate. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, vineri, în jurul orei 12.40, Secţia 4 Poliţie Braşov a fost sesizată cu privire la producerea unui incident în interiorul unei unităţi de învăţământ din municipiul Braşov.

Poliţiştii au constatat că un copil de 12 ani, care se afla în incinta unităţii şcolare, ar fi căzut de la înălţime, peste o balustradă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate înălţimea de la care minorul s-a precipitat şi cauzele producerii incidentului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au transmis că incidentul a avut loc la Liceul de Arte, fiind vorba despre un băiat care a căzut de la o înălţime de 1-1.5 metri.

Băiatul era conştient, fiind transportat la spital de un echipaj SMURD cu suspiciune de fractură de femur şi dureri lombare, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *