Skip to content
Constanța Știri locale

Băiatul de opt ani dispărut din judeţul Constanţa, căutat în continuare de aproximativ 60 de forţe de ordine

news.ro
" "

Băiatul în vârstă de opt ani, dispărut sâmbătă după-amiază dintr-o localitate din judeţul Constanţa, este căutat în continuare de autorităţi, luni, aproximativ 60 de forţe de ordine fiind prezente în această operaţiune, potrivit News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii continuă verificările pentru găsirea băiatului în vârstă de 8 ani, dat dispărut în 2 noiembrie.
Aproximativ 60 de forţe de ordine sunt implicate, în acest moment, pentru găsirea copilului. La căutări participă poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa şi pompieri din cadrul ISU Dobrogea”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
Conform ISU Dobrogea, pompierii s-au deplasat, luni, cu două autospeciale de scafandri, un autocamion de intervenţie şi două motopompe de mare capacitate, intervenind la fosele de dejecţie din zona dispariţiei băiatului.
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă. Căutările efectuate până în prezent de autorităţi nu au avut niciun rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *