Skip to content
Politică

„Balena albastră” ajunge până la UE. Victor Negrescu ia atitudine

proalba.ro

Jocul ucigaș „Balena albastră” ajunge până la Uniunea Europeană. Europarlamentarul PSD Victor Negrescu ia atitudine în legătură cu acest subiect.

În ultimele săptămâni, presa a relatat despre mai multe incidente în care şi-au pierdut viaţa copii europeni şi care au fost puse pe seama unui joc denumit „Balena albastră”. În contextul în care și în România există îngrijorări tot mai mari legate de posibilul impact al acestui fenomen, eurodeputatul Victor Negrescu a interpelat Comisia Europeană, cerându-i să se implice pentru a ajuta statele membre să gestioneze situația, potrivit unui comunicat transmis luni PSnews.ro.

„Deși nu există în acest moment suficiente indicii publice pentru a clarifica în ce măsură acest joc contribuie sau nu la aceste incidente, fiind vorba despre pierderi de vieţi, se impune implicarea autorităţilor europene, care să sprijine autorităţile naţionale din statele UE afectate.

Cum va acţiona Comisia pentru a ajuta instituţiile din statele membre să gestioneze acest fenomen îngrijorător, să-i elucideze originea şi cauzele şi, mai ales, să prevină alte decese?” se arată în interpelarea înaintată Comisiei Europene de către social-democratul Victor Negrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *