Skip to content
Video

Băluță, în război cu distribuitorii de presă? ”Realitatea nu este aceasta!” EXCLUSIV

Facebook/Daniel Baluta

Așa cum v-am promis, redacția de știri PSnews.ro a început marți seria de interviuri cu toți cei șapte primari din București, cu scopul de a vedea câte dintre promisiunile făcute de către aceștia în campania locală din 2016 au fost îndeplinite până acum, câte au rămas la stadiul de vorbe și câte sunt în lucru.

Citiți și Între promisiuni și realitate: primarii din București, la bilanțul PSnews

Primul care a răspuns invitației este primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, care a ținut să lămurească presupusul conflict existent între acesta și distribuitorii de presă din Sectorul 4.

”Încă de la începutul mandatului, și mărturie stă presa în fiecare moment al mandatului meu, atât de primar interimar cât și de primar ales, a existat din nefericire destul de multe momente tensionate. Cele mai multe dintre ele au fost generate de o dorință deliberată de a prezenta o realitate distorsionată, cum este vorba și în această situație, cu un așa zis conflict cu distribuitorii de presă. Realitatea nu este sub nicio formă aceasta. Dovadă fiind faptul că din 83 de solicitări de avize pentru amplasare chioșcuri de presă, până acum au fost soluționate 78. Împreună cu Asociația Distribuitorilor de Presă am elaborat o hotărâre de Consiliul Local în care am stabilit regulile după care se vor amplasa chioșcurile la nivelul Sectorului 4. Această hotărâre a fost votată în unanimitate”, a declarat acesta în cadrul interviului.

Mai mult, edilul a precizat că mărul discordiei îl reprezintă de două chioșcuri, care se situează în calea lucrărilor de reabilitare pe care acesta le are în plan.

”Faptul că Primăria Sectorului 4 a început operațiuni de modernizare a bulevardelor, în mod evident a determinat ca un număr de chioșcuri de presă să (să fie demolate-n.r), și mărul discordiei este reprezentat de două chioșcuri care se situează în calea lucrărilor de reabilitare pe care le avem”, a susținut primarul Băluță.

Urmăriți secvența de la început și până la momentul 6:19

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *