Banca Mondială: România este un exemplu pentru utilizarea instrumentelor de dezvoltare

Sursa foto: worldbank.org

România este un exemplu pentru țările din regiunea Europei de Est în ceea ce ține de utilizarea instrumentelor pentru dezvoltare, susțin oficialii Băncii Mondiale, în discuțiile cu Marcel Boloș, desfășurate miercuri cu ocazia primei zile a reuniuniilor de primăvară ale Fondului Monetar Internațional (FMI) și Grupului Băncii Mondiale (BM) de la Washington.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, conduce zilele acestea delegația României la reuniunile de primăvară ale Fondului Monetar Internațional (FMI) și Grupului Băncii Mondiale (BM), de la Washington, potrivit unei postări realizate pe pagina de Facebook a Ministerului Finanțelor.

Agenda a cuprins astăzi, în prima zi a vizitei, întâlniri de lucru cu doamna Antonella Bassani, Vicepreședinte pentru Europa și Asia Centrală, din cadrul Băncii Mondiale (alături de echipa sa tehnică) și domnul Eugene Ruggenaath, Director Executiv Constituenta Olandeză a Băncii Mondiale”, se arată în postarea citată.

Potrivit Ministerului Finanțelor, Banca Mondială a oferit asigurări că vor accelera procesul de contractare pentru împrumuturi de aproximativ 1 miliard de euro.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL