Skip to content
Societate

Bancuri reale: Un director din Iași și-a organizat singur concursul la care a fost candidat unic, dar a picat

unsplash.com

Un director interimar la Patrimoniu în cadrul Consiliului Județean Iași a încercat să-și securizeze postul și a organizat un concurs pentru el însuși pe care l-a picat.

Iogen Gânju ocupă de 4 ani funcția de director tehnic al Consiliului Județean Iași, dar este interimar.

A vrut să-și securizeze un post de Șef Birou Patrimoniu, și-a stabilit singur tematica, a fost unicul concurent și totuși a luat sub baremul minim de 80 de puncte, arată Reporteris.ro.

Cu nota 68,80 a fost declarat respins la proba scrisă. Iogen Gânju a semnat el însuși organizarea concursului, a stabilit datele examenului, bibliografia și tot el a concurat. Tot el a și picat. Fiind bun, rămâne totuși director tehnic, tot interimar.

Pe 30 mai, Iogen Gânju, din calitatea de director interimar al Direcției Tehnice, a semnat trei documente în serie: bibliografia, tematica și atribuțiile șefului Biroului Gestionarea Patrimoniului.

Pe 19 iulie, Iogen Gânju și-a depus dosarul pentru a ocupa postul pregătit din postura de șef.

Pe 25 iulie, unicul dosar, al său, a fost declarat admis, comisia cosiderând că îndeplinește cumulativ condițiile pentru participarea la concursul la care puteau lua parte strict funcționari de la CJ Iași.

Pe 1 august a avut loc proba scrisă, pe care Gânju a picat-o.

Nu vreau să comentez, nu am eu atribuții pe această linie, avem departament de comunicare la CJ”, a răspuns Iogen Gânju pentru Reporteris.

Potrivit declarației de avere, Iogen Gânju a avut în ultimul an un salariu lunar net de 9.700 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *