Skip to content
Coronavirus

Băneasa Shopping City reduce programul de funcţionare începând de luni, în contextul coronavirusului

economiczoom.ro

În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu noul coronavirus, Băneasa Shopping City monitorizează permanent situaţia la nivelul centrului comercial şi aplică in aceasta perioadă o conduită preventivă sporită în întreaga zonă comercială, informează adevarul.ro.

Pentru siguranţa clienţilor, Băneasa Shopping City a hotărât că începând de luni, 16 martie 2020 şi până la data de 31 martie 2020, programul de funcţionare să se desfăşoare între orele 12.00 – 20.00.

" "
" "

Excepţie fac farmaciile care vor avea program de funcţionare normal (între orele 10.00-22.00) şi hypermarketul Carrefour care va avea program ca şi până acum (între orele 08.00-22.00).

„Sănătatea şi siguranţa clienţilor, angajaţilor şi comunităţii noastre sunt întotdeauna o prioritate pentru noi. Astfel, încă de la început, centrul comercial a aplicat o serie de măsuri de prevenţie suplimentare pentru igienizare şi curăţenie, printre care se numără: suplimentarea personalului responsabil cu serviciile de curăţenie, mărirea frecvenţei igienizării şi dezinfectării scărilor rulante, a meselor din zona food court şi a lifturilor, precum şi instalarea de aparate cu substanţe dezinfectante ce stau la dispoziţia consumatorilor în zona de food court şi la intrările în centrul comercial. De asemenea, în incinta centrului comercial, în perioada februarie – martie s-au intensificat serviciile de dezinfecţie cu produse avizate de Ministerul Sănătăţii”, arată un comunicat al companiei.

Băneasa Shopping City transmite că este în continuă legătură cu autorităţile locale de sănătate şi va continua să răspundă la noile evoluţii în consecinţă. Băneasa Shopping City susţine că încurajează obiceiurile sănătoase ce limitează răspândirea infecţiilor şi recomandă respectarea indicaţiilor transmise de Ministerul Sănătaţii. Pentru o informare corectă cu privire la măsurile preventive ce se impun, compania recomandă clienţilor să urmărească surse credibile şi autorizate, precum informările oficiale ale Ministerului Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *