Skip to content
Politică

Bani aruncați în vânt: bijuteria Olteniei, plină de crăpături

staredefapt.ro

Bijuteria Olteniei pare a fi un fiasco total, dacă este să luăm în considerare problemele mari depistate la structura de rezistenţă.

Acesta este motivul pentru care autorităţile întârzie cu inaugurarea arenei, chiar dacă sperau ca aceasta să fie gata de ziua fostei primăriţe a oraşului, actualul ministru al Muncii Olguţa Vasilescu, potrivit B1.ro

Crăpăturile din structura de rezistenţă a stadionului proaspăt construit sunt vizibile cu ochiul liber și ar putea pune serioase probleme de siguranță pentru spectatori.

Introducerea în funcțiune înainte de termenul firesc a noului stadion „Ion Oblemenco” din Craiova ar putea pune serioase probleme de siguranta pentru spectatori. Potrivit celor de la Sport.ro, persoane apropiate activității din Primărie și aflate în anturajul clubului de fotbal spun că va fi foarte greu să fie inaugurat noul stadion pana la finalul anului 2017, deoarece există încă probleme destul de importante de remediat și va fi dificil să fie rezolvate pentru a lua în timp util toate avizele necesare.

În ciuda tuturor acestor probleme, autorităţile locale ţin morţiş să inaugureze OZN-ul chiar de ziua ministrului Muncii, fostul edil al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *