Skip to content
Politică

Bănicioiu intervine în disputa Firea-Dragnea: E rândul ei sa fie înjurată de propaganda lui daddy!

Sereniti

Fostul ministru al Sănătății, ex-PSD-istul Nicolae Bănicioiu, intervine în disputa dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea.

Mai exact, într-un mesaj postat joi pe pagina personală de Facebook, fostul component al echipei Dragnea susține că a venit rândul primarului Capitalei ”să fie înjurată de propaganda lui daddy”. Mai mult, fostul PSD-ist atrage atenția că ”toți oamenii respectabili din psd sunt dați afara ori înlăturați pe diverse pretexte stupide de către oamenii de paie ai lui Liviu Dragnea”.

" "
" "

„Gabi Firea ! Acum e rindul ei sa fie înjurată de propaganda lui daddy !Am urmărit declarațiile ei cu atenție si mi am dat seama ca in gasca lui Liviu nu s a schimbat nimic ! Din contra ,e mai rau!N au înțeles nimic din plecarea noastră. Din presupusa lupta cu statul subteran au ajuns la un Guvern , partid si un premier paralel . Partidul care alta data bagă România in NATO si UE acum se concentrează doar pe devorarea propriilor soldați .
Oare nu se întreaba nimeni cum de mai toți oamenii respectabili din psd sunt dați afara ori înlăturați pe diverse pretexte stupide de către oamenii de paie ai lui Liviu Dragnea ?
Cei care au trecut pe la școala , inteleg de ce nu am acceptat sa fim conduși de Dancila & co . Nu toți pot fi cumpărați !
Oamenii nu pot fi doar marionete si păpuși de paie dirijați de ambițiile patologice ale unui om care si a pierdut busola ori poate… are doar o misiune . De obicei hoțul striga hotii – oare nu i adevărat si aici proverbul ? Cu care stat paralel se mai lupta psd? Cu cel pe care l conduce acum Carmen Dan ?”, scrie Bănicioiu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *