Skip to content
Politică

Bănicioiu prezintă APOCALIPSA PSD. Cum va distruge Dragnea partidul EXCLUSIV

Sereniti
" "

Recent înregimentat în Pro România, alături de ex-premierul Victor Ponta, fostul ministru PSD-ist al Sănătății – l-am numit pe deputatul Nicolae Bănicioiu – expune, în exclusivitate pentru PSnews.ro, un scenariu de-a dreptul apocaliptic pentru partidul celor trei trandafiri.

Nici mai mult, nici mai puțin, Bănicioiu îl acuză pe Liviu Dragnea că poartă PSD spre un dezastru iminent, susținând că partidul va pierde guvernarea, prezidențialele și parlamentarele din 2020. Nu în ultimul rând, deputatul lansează un avertisment înfiorător pentru foștii săi colegi: ”Ostilitatea românilor anti-PSD s-a transformat în dușmănie și împinge partidul pe buza prăpastiei!”. PSnews.ro vă prezintă declarațiile lui Nicolae Bănicioiu.

" "
" "

Cele mai mari pericole pentru PSD
”Sub conducerea dictatorială a lui Liviu Dragnea, PSD se îndreaptă cu pași rapizi spre un dezastru inevitabil. Având în vedere faptul că un segment din ce în ce mai mare din populația României se radicalizează, se ostilizează în ceea ce privește politicile discreționare ale PSD, partidul va pierde guvernarea, alegerile prezidențiale și viitoarele parlamentare. Cel mai probabil, asta se va întâmpla din punct de vedere electoral, pe termen scurt și mediu. Cel mai mare risc este, repet, acela ca ostilizarea populației anti-PSD să atingă o intensitate uriașă. Urmărind cu atenție amplele proteste din trecutul deloc îndepărtat mi-am dat seama că, nici măcar în anii ’90, partidul nu a generat nemulțumiri sociale și economice de o astfel de intensitate, care iată că se află într-o creștere constantă. Ostilitatea românilor anti-PSD s-a transformat în dușmănie și împinge partidul pe buza prăpastiei!”, avertizează Nicolae Bănicioiu.

Contestatarii lui Dragnea
Întrebat care este atmosfera din interiorul partidului celor trei trandafiri, fostul ministru a susținut că numărul oponenților lui Dragnea crește de la o zi la alta. ”E adevărat că Liviu Dragnea și colaboratorii lui principali se bazează pe un nucleu dur care-i susține cu inconștiență, dar numeroși social-democrați realizează marile erori comise de conducerea partidului. Eu am fost în PSD întreaga mea viață politică și cunosc bine partidul și oamenii care-l alcătuiesc. Nemulțumirile sunt puțin spus majore. PSD este cuprins de îngrijorare și degringoladă. Mulți lideri au realizat că lucrurile merg în jos cu iuțeală. Sunt oameni racordați la realitățile românești și înțeleg prea bine ce se întâmplă cu adevărat. Este de-a dreptul șocantă dictatura pe care Dragnea și ai lui, veniți de la PD și PRM, au instaurat-o în partid. Este șocant până unde s-a ajuns”, explică Bănicioiu.

”Pro România va cauza probleme electorale gigantice PSD”
Nu în ultimul rând, deputatul susține că noua sa grupare va subția considerabil electoratul PSD. ”Pro România va cauza probleme electorale gigantice PSD. Alegătorii PSD dispun, în sfârșit, de o alternativă unde îi reprezintă PSD-iști autentici, crescuți în partid, nu veniți de prin alte părți pentru a-l captura. De exemplu, ce PSD-ist veritabil nu ar vota-o pe Ecaterina Andronescu la președinția României?! Spre deosebire de actualele cadre de încredere ale PSD, Ecaterina Andronescu știe să conjuge verbul a fi și orice alt verb al limbii române. Pe de altă parte, sunt convins că Pro România va câștiga voturi și de la persoane care nu sunt neaparat de stânga. Am primit deja peste 3000 de adeziuni online – la PSD nu veți vedea niciodată o astfel de emulație! Din cauza lui Liviu Dragnea și a colaboratorilor lui, PSD este linșat în mediul online”, a declarat Nicolae Bănicioiu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *