Skip to content
Politică

Bănicioiu ȘTERGE pe JOS cu Bădălău: Cu ce te-a cumpărat Dragnea, Nicule? Spune PUBLIC, să știe toată lumea! EXCLUSIV

Newsweek

Fostul ministru PSD-ist al Sănătății – l-am numit pe deputatul Nicolae Bănicioiu, actualmente înregimentat în Pro România, alături de ex-premierul Victor Ponta – îi demolează, în exclusivitate pentru PSnews.ro, pe Niculae Bădălău și pe Ecaterina Andronescu, pe motiv că ambii acceptă trocurile oferite de Liviu Dragnea, deși i-au solicitat demisia și au făcut parte din gruparea Firea-Stănescu-Țuțuianu.

Vă prezentăm declarațiile lui Bănicioiu.

Liniște și trocuri

”Mă surprinde faptul că, după o ieșire foarte violentă la adresa lui Liviu Dragnea – scrisoarea în cauză i-a solicitat, în mod explicit, demisia! – liderii nemulțumiți se liniștesc, rând pe rând, iar unii dintre ei chiar acceptă trocuri cu șeful PSD. Ori au ei o problemă, ori – ce să mai înțeleg?! – le-a pierit curajul în mod subit și s-au apucat să-și negocieze funcții ministeriale și alte sinecuri profitabile. Asta-i cea mai proastă abordare pe care o pot avea! Sunt convins că ofertele sunt mai mult decât apetisante, dar nu cred că ăsta ar trebui să fie scopul final al mișcării pe care ei o inițiaseră – să se ajungă la târguieli de iarmaroc.

Cazul Ecaterinei Andronescu

M-a surprins foarte mult că Ecaterina Andronescu – după scrisoarea dânsei, în care i-a solicitat demisia lui Dragnea! – spune că se gândește dacă să accepte sau nu ministerul Educației, de la același Dragnea despre care a spus că trebuie să plece de la șefia PSD! Mi-e foarte, foarte greu să cred că Ecaterina Andronescu va  accepta funcția de ministru al Educației de la Liviu Dragnea, făcându-i astfel jocul.

Trădarea lui Bădălău

M-a surprins reacția lui Niculae Bădălău, mai ales că el a făcut parte din toate rebeliunile anti-Dragnea. Acum, după ce s-a numărat printre semnatarii scrisorii liderilor nemulțumiți, vedem că s-a potolit total, că face parte din grupuri care monitorizează Guvernul și că declară, ori de câte ori i se ivește ocazia, că este foarte, foarte bine în PSD. Cred că asta îl va costa mult pe Nicu Bădălău! Se pare că în PSD nu mai există deloc onoare, cinste, mândrie… PSD s-a transformat într-un mare talcioc! Să ne spună Niculae Bădălău cât l-a costat pe Dragnea defectarea sa: unu-două ministere? S-o spună public, să-i știe toată lumea prețul!”, a declarat Nicolae Bănicioiu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *