Skip to content
Politică

Banii din umbra dosarului Elenei Udrea. Unde ar fi mers mita record

Banii din umbra dosarului Elenei Udrea. Unde ar fi mers mita record

Joi, în timpul emisiunii moderate de jurnalistul Victor Ciutacu, la postul România TV, a fost seara dezvăluirilor privitoare la caracatița de nume influente din noul dosar penal al Elenei Udrea.

Apar noi informatii șocante in noul dosar penal in care DNA cere arestarea Elenei Udurea. Inca două valize ar fi ajuns la blonda de la Cotroceni. Fosta prietena a Eeleni Udrea ar fi denunțat-o pe deputată ca ar fi primit două sacoșe cu bani pentru a le duce la sediul din Modrogan. Banii ar fi ajuns la Vasile Blaga pentru a  fi donati in campania electorala a lui Silviu Prigoana si cea a lui Teodor Paleologu. Este vorba de 3,5 milioane euro cash duși la sediul PDL. Procurorii spun că acești bani ar fi primiți din mita de la afaceristul Buzăianu, unul din băieții deștepți din energie, pentru ca acesta să nu fie scos din afacerile cu compania Hidroelectrica.

 

Prezent în emisiune, avocatul Lucian Bolcas a declarat privitor la acest dosar că fostul președinte nu ar avea mari emoții beneficiind în continuare de protecție înaltă: „Traian Băsescu mizeaza in continuare pe acoperirea pe care o are din partea ambasadei SUA, situatie pe care a facut-o și publică, de altfel. O fi America mare dar cati corupti sa mai apere? Unul și bun. Intr-adevar este o mica parte din ceea ce s-a furat si daca mai punem o parte din ceea ce s-a distrus…Romania in al 2-lea razboi mondial nu a avut atatea pierderi cat a avut dupa 1989.”

Referitor la ce ar fi putut utiliza Udrea și Băsescu acei bani din mită, jurnalistul Bogdan Chirieac a opinat: „Domnule, mare lucru nu, e o campanie care a costat 100-200 milioane de euro. Daca merg pana la capat cu dezvaluirile cred ca s-ar fi gasit 1% din spaga.”

O informație expozivă dezvăluită de Victor Ciutacu în emisiune a fost faptul că numele lui Dinu Pescariu ar fi implicat și el in noua anchetă care o privește pe Udrea. În acest dosar nu există un denunț venit din partea lui Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, conform lămuririlor aduse, joi, de fostul ministru al Dezvoltării și Turismului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *