Barack Obama, la Convenţia Democrată, în sprijinul Kamalei Harris

Sursa foto: Facebook - Barack Obama

Fostul preşedinte Barack Obama, al 44-lea preşedinte al SUA, a vorbit la Convenţia Naţională Democrată din Chicago, după ce a fost prezentat de soţia sa, fosta primă doamnă Michelle Obama. El şi-a început discursul cu laude la adresa fostului său vicepreşedinte, dar a adăugat că „ştafeta a fost transmisă”, Kamala Harris conducând acum Partidul Democrat. El a afirmat că America nu are nevoie de încă patru ani de preşedinţie a lui Donald Trump, criticând politicile şi caracterul acestuia.

„Torţa a fost transmisă”, a spus el. „Acum depinde de noi toţi să luptăm pentru America în care credem – şi să nu facem nicio greşeală – va fi o luptă”.

„Prima mea decizie importantă în calitate de candidat s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune: să îi cer lui Joe Biden să îmi fie vicepreşedinte”, a declarat Obama.

„Această ţară îşi va aminti de el ca de un preşedinte remarcabil care a apărat democraţia într-un moment de mare pericol”, a spus Barack Obama despre Joe Biden, menţionând că, pe lângă faptul că îl numeşte preşedinte, este „şi mai mândru să îl numească prieten”.

Barack Obama, despre Donald Trump: „Iată un miliardar în vârstă de 78 de ani care nu a încetat să se plângă de problemele sale de când a coborât pe scara sa rulantă aurită, acum nouă ani. A fost un flux constant de plângeri şi nemulţumiri care, de fapt, s-a înrăutăţit acum că îi este teamă să nu piardă în faţa Kamalei”.

„Poreclele copilăreşti şi teoriile nebuneşti ale conspiraţiei şi obsesia ciudată cu mărimea mulţimii”, a continuat el, referindu-se la ceva cu care chiar şi unii republicani cred că Trump nu ar trebui să se deranjeze.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: