Skip to content
Politică

Barack Obama, transant după ultimul atac armat: „Ajunge!”

" "

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Barack Obama, a denunțat din nou sâmbătă ușurința de a procura arme de foc în SUA după un nou atac armat soldat cu trei morți la un centru de planning familial din statul Colorado, potrivit realitatea.net.

„Trebuie să facem ceva în ceea ce privește ușurința de a obține arme de război pe străzile noastre de către persoane care nu ar trebui să aibă acces la ele, este de ajuns”, a afirmat Obama într-un comunicat.

„Nu este ceva normal. Nu trebuie să devină normalitate”, a declarat președintele SUA, care reacționează sistematic după atacurile criminale din SUA, solicitând un mai bun control al armelor de foc.

" "
" "

Un centru de planning familial din Colorado a fost vineri teatrul unui atac armat sângeros care a durat mai multe ore și s-a soldat cu trei morți, printre care un polițist, și nouă răniți. Anchetatorii încearcă acum s-ă stabilească motivația agresorului, identificat de autorități în persoana lui Robert Lewis Dear, de 57 de ani, arestat vineri după peste cinci ore de schimburi de focuri.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *