Skip to content
Societate

Bărbat din Braşov, reţinut de DIICOT pentru trafic de droguri

ziuaconstanta.ro

Un bărbat de 38 de ani din Braşov a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce a fost prins în flagrant când a primit, printr-o firmă de curierat, un colet cu aproximativ patru kilograme de cannabis, potrivit news.ro.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului F. F., pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Astfel, procurorii DIICOT Braşov, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, l-au prins în flagrant pe inculpatul F. F., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Braşov, imediat după ce a ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat.

În pachet au fost descoperite aproximativ 4 kilograme de cannabis.

Tot miercuri, au fost făcute 6 percheziţii domiciliare în judeţul Braşov, în urma cărora au fost ridicate alte aproximativ 400 de grame de cannabis, un aparat de vidat, pungi specializate utilizate în aparatul de vidat, precum şi 5.750 de lei.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul I.P.J. Braşov – Serviciul Rutier şi Serviciul Criminalistic, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *