Skip to content
Societate

Bărbaţi din judeţele Argeş şi Prahova, care încercau să vândă două arme deţinute ilegal, cercetaţi

Doi bărbaţi din judeţele Argeş şi Prahova, care încercau să vândă două arme deţinute ilegal, sunt cercetaţi de poliţişti. Bărbaţii cereau 1.200 şi 1.500 pentru arme.

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au prins în flagrant delict două persoane, în judeţele Argeş şi Prahova, care ar fi deţinut ilegal şi ar fi încercat să comercializeze două arme neletale, din categoria celor supuse autorizării”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Prahova, ar fi deţinut, în mod ilegal, în perioada aprilie-iulie 2021, o armă lungă neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniţie aferentă, pe care pe care ar fi încercat să o comercializeze, pentru 1.500 de lei.

De asemenea, un alt bărbat, de 52 ani, din judeţul Argeş, ar fi deţinut, în mod ilegal, în perioada mai-iulie 2021, o arma lungă, neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniţie aferentă, pe care pe care ar fi încercat să o comercializeze, pentru 1.200 de lei.

Cei doi sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *