Skip to content
Sport

Bărbații celebri, fără gânduri de însurătoare. Smiley se numără printre ei

Destin sau nu, în timp ce unii burlaci se pregatesc sa se aseze la casa lor, alții susțin cu vehemență ca nu au gânduri de însuratoare.

Un exemplu este chiar Gabriel Cotabiță, care a anunțat că vrea să se însoare, mai mulți bărbați cunoscuți de la noi se încăpățânează să rămână singuri și fără obligații.

După relația cu Laura Cosoi, care între timp s-a măritat cu un alt bărbat, Smiley nu a mai apărut public în compania vreunei alte femei. Artistul declară de fiecare dată când are ocazia că este singur și că prioritatea sa o reprezintă cariera muzicală. Mai mult, acesta nici nu vrea să audă de vreo eventuală căsătorie.

varciu-1378732068

Liviu Vârciu a trecut prin eșecul unei căsnicii, cu Adelina Pestrițu, iar de atunci a devenit campionul inimilor rănite. Asta pentru că actorul nu poate, se pare, să aibă vreo legătură de durată, chiar dacă i-au trecut pragul casei o mulțime de tinere frumoase foc, unele dintre ele și vedete râvnite de orice bărbat.

irinel_columbeanu (1)

Irinel Columbeanu are o poveste asemănătoare. Și el a bifat o căsnicie ratată, cu Monica Gabor, iar de atunci ”suflă și-n iaurt” când trebuie să-și aleagă partenera. Omul de afaceri nu are vreun gând de a ajunge din nou în fața altarului, cea mai importantă ființă din viața sa, căreia îi acordă toată atenția fiind Irina, fiica lui.

media_144214567691919900

În topul burlacilor celebri se află și un alt om de afaceri, Alexandru Francu, unul dintre fondatorii trupei Paraziții, care are la activ o serie de relații cu multe dintre frumusețile autohtone. Acesta nu a fost căsătorit niciodată și exclude din start să facă acest pas, după cum însuși declara, recent, la un eveniment monden. ”Mi-e mai bine singur, nu-mi trebuie cineva care să-mi ceară socoteală la ce oră vin acasă, unde plec și cu cine ies în oraș”, a spus acesta.

catalinbotezatu01631000-1391430827

Ajuns la 48 de ani, Cătălin Botezatu va rămâne în continuare burlacul celebru râvnit de frumuseţile autohtone. Asta pentru că el nu are nici o intenţie să-şi întemeieze o familie. “Dacă vreau să mă căsătoresc? Ce e aia? În nici un caz”, a spus designerul, recent, potrivit unor surse citate de Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *