Skip to content
Societate

Bărbatul care a dat țeapa de un milion de euro în Cluj a fost săltat de polițiști

Antena3

Bărbatul care a păgubit de un milion de euro mai multe persoane din Cluj, a fost săltat de polițiști. Victimele speră să își poată recupera banii.

Răsturnare de situație în cazul bărbatului acuzat că a înșelat zeci de oameni cu aproximativ un milion de euro, potrivit antena3.

Individul a fost ridicat luni dimineață dintr-o localitate de lângă Turda, acolo unde se ascundea, după ce în Cluj-Napoca se organizase o adevărată acțiune pentru a nu mai face noi victime.

Păgubiții au împânzit orașul săptămâna trecută cu afișe cu fotografia lui.

17 persoane au depus deja plângeri pentru înșelăciune.

Vlad Mornea, escrocul care a adus un prejudiciu de un milion de euro acestor persoane a fost săltat la cinci dimineața din Luncani, de lângă Turda, de unde se ascundea, și a fost dus la apartamentul său din Cluj-Napoca, pentru anchetă.

Anchetatorii au stat aici ore bune pentru a culege probele.

Acum, Vlad Mornea este în custodia autorităților, iar păgubiții speră să își recupereze banii.

Metodele folosite cu care ar fi ajuns la acest prejudiciu colosal ar fi fost diverse.

De la unii pur și simplu a împrumutat sume de bani pe care-i înapoia, de la alții lua bani pentru demararea unei așa-zise afaceri sau telefoane mobile foarte scumpe, pe care nu le mai achita.

Victimele cred că Vlad Mornea are banii într-un cont de criptomonede, pe care, dacă i-ar scoate nu ar putea acoperi suma pe care o are de datorat.

Până la această oră, poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca nu au dorit să ofere nicio informație despre acest caz, dar au anunţat reţinerea lui Mornea pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *